Knie – expertisenetwerk Nijmegen

Onze therapeut Timo van Dam is de expert op het gebied van knieën en aangesloten bij het Knie-expertisenetwerk Nijmegen.

Het Knie-expertisenetwerk Nijmegen heeft als doel om de zorg voor patiënten met klachten als gevolg van acuut knieletsel in de regio Nijmegen te optimaliseren. Het uitgangspunt in onze werkwijze is dat patiënten met knieklachten tijdig de juiste zorg op de juiste plek ontvangen en sneller bij de juiste zorgverlener terecht komen. Om dit te bereiken werken de  gespecialiseerde fysiotherapeuten nauw samen met deskundigen uit andere disciplines zoals huisartsen en medisch specialisten, om passende en doelmatige zorg te waarborgen met de best mogelijke uitkomsten voor de patiënt.

Het knie-expertisenetwerk levert passende zorg voor mensen met zowel beginnende als langdurig bestaande klachten na een acuut knieletsel. De gespecialiseerde kniefysiotherapeuten aangesloten bij het netwerk hebben een speciale opleiding gevolgd om de best mogelijke zorg op maat te kunnen leveren. Er worden bijeenkomsten en bijscholingen georganiseerd om opgedane ervaringen en expertise ten aanzien van de zorg voor patiënten met acute knieletsel uit te wisselen en het kennisniveau up-to-date te houden. Op deze wijze vormt het netwerk een expertise netwerk voor de diagnosestelling en behandeling van patiënten met acute knieletsel.

FYSIO FIT WIJCHEN

LOCATIE
BLAUWE HOF
Blauwe hof 4012
6602 WX  Wijchen
024-642 0697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LOCATIE 
HEILIGE STOEL
Heilige Stoel 3925 
6601 WH  Wijchen
024-641 4622
info@fysiofitwijchen.nl