ZwangerFit

Fit zijn én blijven

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen? En wil je graag fit en vitaal blijven? Dan is de cursus ZwangerFit® echt iets voor jou. Want met deze eigentijdse cursus blijven je conditie en spierkracht tijdens én na je zwangerschap op niveau. Bovendien kun je klachten en vermoeidheid voorkomen, want je traint al vroeg in de zwangerschapsperiode preventief - met speciale aandacht voor rug-, buik- en bekkenbodemspieren.

Voor wie?

ZwangerFit® is speciaal bedoeld voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Je kunt vanaf de 12e week van je zwangerschap tot aan de bevalling meedoen aan de cursus. Je hoeft niet per sé sportief te zijn om te kunnen deelnemen, iedereen traint op zijn eigen niveau. Vier weken na de geboorte van je baby kun je de draad weer oppakken. Als je wilt, kun je mee blijven doen aan ZwangerFit® tot 1 jaar na je bevalling.

Als je bekken- of bekkenbodemklachten hebt, kun je deelnemen aan ZwangerFit®. Bij andere klachten of bij twijfel geeft de fysiotherapeut een advies over deelname, eventueel in overleg met de verloskundige of arts.

Cursusinhoud

De cursus ZwangerFit® bestaat uit actieve lessen. Elke les duurt 60 minuten, waarin kracht, goede houding, uithoudingsvermogen, ontspanning en ademhaling aan bod komen, met speciale aandacht voor de bekkenbodem en de bekken regio.

Het resultaat?

ZwangerFit® laat je de periode voor en na je bevalling in goede gezondheid beleven. Met een fit en gezond lijf, dat de periode tijdens en na de zwangerschap aankan!

De kosten

Deelnemen aan ZwangerFit® kost 50 euro per maand, inclusief aanmeld- en intakekosten. Hiervoor kun je elke week een les van 60 minuten volgen. Je ontvangt een factuur per maand, achteraf. Na je bevalling hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Je moet dan schriftelijk / per e-mail opzeggen vóór de 25e van de lopende maand.

Aanmelding en intake

Je kunt eerst gratis een proefles ZwangerFit® volgen. Besluit je vervolgens om deel te gaan nemen dan verzoeken wij jou om het intakeformulier in te vullen en aan ons te mailen.

Download hier het inschrijfformulier voor ZwangerFit® tijdens de zwangerschap.

Download hier het inschrijfformulier voor ZwangerFit® na de zwangerschap.

Heb je tijdens je zwangerschap meegedaan aan ZwangerFit® dan kun je 4 tot 6 weken na de bevalling gewoon verder gaan.

Locatie

De ZwangerFit® lessen worden gegeven bij Fitness Centrum Go4Fit Premium, Homberg 2996 in Wijchen. In het zomerseizoen, bij goed weer, worden de lessen buiten gegeven “ZwangerFit® outdoor”, op het sportveldje bij onze praktijk Blauwe Hof 4012, in Wijchen. In de groepsapp word je dan op de hoogte gehouden van de locatie.

Tijdstip

Op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

Fysiotherapeut

Astrid Alkemade-van Veghel MSc (YVLO-ZwangerFit® trainer)

FYSIO FIT WIJCHEN

LOCATIE
BLAUWE HOF
Blauwe hof 4012
6602 WX  Wijchen
024-642 0697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LOCATIE 
HEILIGE STOEL
Heilige Stoel 3925 
6601 WH  Wijchen
024-641 4622
info@fysiofitwijchen.nl